В Тотнъм имат набелязан наследник на Антонио Конте, ако италианецът реши да напусне Шпорите през лятото, съобщава „Телеграф”. 

Това е босът на Брайтън Греъм Потър, който си спечели много похвали заради впечатляващия стил на игра на Чайките. Споменават се обаче още имената на Роберто Манчини и на бившият бос на тима Маурисио Почетино. 

Още миналата година Потър бе спряган за клуба от Северен Лондон, но тогава от Тотнъм заложиха на Нуно Еспириту Санту, което не се оказа добро решение и не след дълго той бе заменен от Конте. 

Евентуално привличане на наставника на Брайтън би струвало на лондончани солидните 10 милиона паунда. 46-годишният специалист обаче изглежда готов да направи следващата стъпка в кариерата си и преминаване в Тотнъм изглежда като доста добър вариант. 

Що се отнася до бъдещето на Конте желанието на този етап е той да остане, но всичко ще зависи от това дали и каква сума ще получи за нови футболисти. Той вече обяви, че ще реши какво да прави след края на сезона, когато ще говори с шефовете начело с президента Даниел Леви.